Månulv by Sweden.

Fina fina, fantastiska Lina Månulv som ligger bakom Månulv by Sweden (grupp finns på facebook) har virkat världens sötaste uggla till vår lilla Tyra. Från ingenstans hörde hon av sig och ville göra detta för oss och jag är så tacksam. Att det ens finns så underbara människor gör mig alldeles varm. Imorgon ska jag hämta ut paketet så jag återkommer antagligen med bild då! Bilderna nedan är från Lina... ♥


Tacksamhet!

Jag vet att jag är fullkomligt värdelös på att uppdatera här, men det har varit mycket senaste tiden och jag har helt enkelt inte haft ork eller lust att skriva.
 
Nu vill jag dock passa på och tacka alla som finns för mig och som tänker på oss. Alla små meddelanden, oväntade paket i brevlådan och fina komplimanger till magen gör mig både oerhört tacksam, glad och så mycket starkare. Utan alla er runt omkring mig hade jag antagligen inte ens gått upp ur sängen på dagarna.
 
Både igår och idag trillade det ner paket i brevlådan. Tack Hanna och tack Icka för dom så otroligt fina kläderna. Jag älskar varenda plagg! ♥
 
 

Det närmar sig...

 

29 januari.

Nu har min mamma och hennes man varit här och hälsat på. Dom hade med sig lax så det blev det till lunch. Bajare som dom är så fick lillan denna body ;-)
 
 
 

Några fynd!

 

Ett matvrak utan bristningar.

För en gångs skull har den här dagen varit en sån där då jag har velat pyssla om mig själv och inte hemmet. Även om det tog en bra stund innan jag över huvud taget orkade tappa upp ett bad så fullföljde jag det ändå. Jag tog ett bad, rakade benen för första gången på alldeles för länge (lika håriga som min sambos ungefär) och har efter det smörjt in hela kroppen med lotion och magen med olja. Jag vet inte om mandelolja hjälper, men jag blev tipsad om att minst en gång om dagen smörja in mage, lår och ljumskar för att förhindra bristningar och hittills har jag inte sett skymten av minsta bristning. Även om det är något jag verkligen räknat med att få och säkert kommer få i slutet så är det skönt att faktiskt inte ha några... än!
 
Nu har jag återigen placerat ändan i soffan med massa kuddar och täcken (vi har en bäddsoffa som nu stått utbäddad sen helgen och det är SÅ SKÖNT!!!) Masterchef Australien går på tv (igen) och jag borde egentligen stänga av. Jag är nämligen inne i en matvraksperiod och är konstant hungrig eller sugen på något. Rejält irriterande då jag redan gått upp mer än vad jag räknat med att göra under graviditeten...

Blubb blubb.

 

Kronans babybox.

Som för att fira att vi nu är inne i graviditetsvecka 37 var vi på apoteket (Kronans) idag och hämtade ut denna babybox. Man får så mycket roligt och användbart så alla borde beställa och hämta ut den! :D Beställningen gör du enkelt och helt gratis på www.kdapotek.se :-)
 
Det fanns mycket intressant i den lådan! ;-)

Onsdag = ny vecka!

Idag är det ju (som dom flesta förhoppningsvis redan vet) onsdag igen, vilket för oss innebär att vi går in i en ny vecka. 35+0, alltså graviditetsvecka 36! ♥ Vi ska ha 34 dagar kvar till beräknad förlossningsdag och jag längtar nog mer än någonsin nu. Såhär ser vi ut idag, jag och bulan!


Inte en gång till.

Nu har jag gått hemma alldeles för länge. Usch vad jag saknar mitt jobb och mina kollegor! Jag har faktiskt mailat min chef och frågat om det finns någon möjlighet att jag kanske kan få komma tillbaks så snart jag orkar efter förlossningen och arbeta några pass i månaden. Jag klättrar verkligen på väggarna här hemma, och besvären jag fått i och med foglossningen gör att jag är låst inne. Jag kan knappt ta mig ner för trapporna längre. Inte utan att ha förbannat ont i både fogar och rygg, benen liksom viker sig! :-( Det är inte kul alls, speciellt inte nu när det är så fint väder om dagarna. Hittills har jag roat mig med att baka, vilket förvisso är otroligt kul! Sen är det ju himla synd att min sambo inte är speciellt förtjust i bakverk.... ;-) Mer till mig! Haha, jag kommer ju ha gått upp så mycket vid förlossningen! Jag plussar nog redan 20kg.... men det ska väck så fort lilla tjejen är ute!

I måndags var vi ju på ultraljud inne i stan, närmare bestämt hos Dr. Stein på Sibyllekliniken. Jag måste säga att det var en riktig besvikelse! Jag bokade tiden för att det gått så lång tid sen vi fick se henne (det var ju i vecka 19 senast) och för att vi inte skulle få fler ultraljud av MVC. Kvinnan på andra sidan luren, som gav mig tiden, uppmuntrade till att ta med en tom cd-skiva då man kunde få ultraljudet inspelat.
Hur som helst så kommer vi dit, tror vi. En skylt skickar oss längre ner på gatan, där en receptionist skickar oss ännu längre ner. Vi hamnar rätt till slut och sätter oss och väntar. Och väntar.... Vi hade tid klockan 14 och Dr. Stein kom ut i väntrummet flera gånger efter att klockan slagit 14:00, men han ropade inte upp oss. Jag blev mer och mer frustrerad och just som jag tänkte resa mig och gå så kommer han ut och ropar upp oss - tänka sig -! Ultraljudet tar inte mer än 5min och då läkaren inte tyckte att han fick någon bra bild för att bebis hade händerna för munnen och näsan så fick vi ingen profilbild. Visst, han visade och fick med väldigt mycket på dessa få minuter, men jag hade nog räknat med mer än 5min. Vi gick därifrån med en bild på vår dotters könsorgan, utan cd och 350kr fattigare.... (JA, dom är billigast i stan, men jag tyckte inte att det vi fick var någonting att betala för över huvud taget!)

Dessa snyggingar gjorda jag igår! :-D

41 dagar kvar!

 

Ibland får man...

Idag är en sån där dag då jag bara är less på allting (så räkna med ett gnälligt inlägg). Jag är less på att inte kunna ringa över Petra eller Louise och tvinga dom stanna längre än vad dom planerat, jag är less på att sakna mina vänner, jag är less på att vara stor och otymplig, jag är less på att ha ont och jag är less på att vara pank. Daniel gick tillbaka till jobbet idag med, såklart. Så nu har vardagen hittat tillbaks igen och jag längtar bara mer och mer tills bebis är ute. En annan grej som gjorde den här dagen ännu mindre rolig - vi har ju bestämt oss för den vagn vi ska ha, men då jag inte fått något besked av FK än så har vi inte vågat beställa den. Hur som helst så har den här förbaskade vagnen legat ute på Jollyrooms rea, då med liggdel så att vi slipper köpa en ny vagn om ett år. Nu är detta paket såklart slutsålt.... bara att hålla tummarna för att den kommer in till samma pris igen!

Nu ska jag alldeles strax försöka komma på vad jag ska äta till middag (jag tänker förvisso så det knakar redan nu, har haft en sån galen idétorka senaste månaderna), men förmodligen blir det bara några ägg och en avokado... det finns ju ingenting tråkigare än att laga mat till sig själv!


Om nom nom!

Igår hade vi besök och då bjöds det på bananoffee-pie till kaffet! :-)
 
 

Tvättstugan, mitt nya tillhåll!

Ja, nu sitter jag här igen. Med lika mycket tvätt som i måndags... (hur lyckas vi???) Och vilken plats att vara på sen. Maskinerna centrifugerar, torkskåpen dånar och grovmaskinen låter som en gammal krigsskadad bergsprängare. Inte finns det någonstans att placera bakdelen heller, så när som på ett rangligt vikbord som jag helst inte slänger upp gravidmagen med dess tillhörande kilon på. Men vad gör man inte!? Hur jag tog mig ner hit är även det ett under. Det värker i både rygg och nedre delen av magen sedan två dagar tillbaka och jag har en ömmande, märklig smärta som strålar ner mot ljumskarna. Det får väl helt enkelt bli att åka in om det inte går över!
 
Men nog med gnäll nu! Imorse gick jag upp strax innan 5 för att göra frukost på sängen åt mannen i mitt liv innan han skulla fara till jobbet. Det förstod såklart inte han så han kom ut i köket, där jag var i full gång med att bre smörgåsar. Söt som han är så tassade han tillbaka till sängen och låtsades som att han... gick i sömnen! (!?) ;-)

Att man aldrig lär sig!

Återigen har jag gjort mer än jag borde. Förvisso handlar det bara om tvätten och en sväng till torget, men det räcker. Just nu har jag så pass ont (typ i varenda kroppsdel) att jag inte kan somna, trots att jag är tröttare än tröttast. Jag lyckas inte hitta den där sövande sovställningen... som tur är så är jag iallafall inte ensam. Daniel ligger bredvid och surfar runt på sina bil-sidor...
 
Jag fick världens goaste sms från världens goaste unge för en stund sen (halv 12 var klockan och jag hoppade högt när smset kom), men ingen skada skedd. Det var finaste Victor som ville skriva godnatt och önska oss gott nytt år! ♥
 
Imorgon ska jag ge mig på att göra minipizzor, dagen till ära. Kommer även göra små cupcakes med topping! :) Vi får väl se vad det resulterar i efter ett ica-besök...
 
 

Hellre ibland än aldrig.

Från och med nu tänker jag bli bättre på det här med att uppdatera. Jag har haft en jobbig period i kombination med en ordentlign skrivtorka! Tanken med den här bloggen var ju egentligen att jag skulle skriva varje dag och verkligen använda den för att kunna titta tillbaka sen, men jag har helt enkelt varken haft ork eller lust, eller något att skriva om. Jag lovar iallafall att bli bättre på det nu!
 
Dagen har varit full av energi och jag har fått massor gjort, så mycket att jag skäms över att vara sjukskriven. Men jag får igen imorgon, utan tvekan. Jag kommer vara förlamad uppifrån och ner. Nu har jag krupit ner i mina ganska fula, men världssköna fleecemjukisar i soffan. Jag är oförskämt sugen på varm choklad och semlor (?).... vilken kombo! Men det är väl så det är att vara gravid... ;)
 
Julen (måste såklart omnämnas) har varit jättemysig, och något hektisk. Lördagen innan julafton stod jag i köket halva dagen, eftersom vi inte hade Victor (min bonus-son) på julafton så firade vi den på lördagen istället. Svärfar och svägerskan kom hit och jag som aldrig kan hålla mig till "lagom" var ju såklart tvungen att ha precis allt på julbordet. Så här stod jag och griljerade skinka, rullade köttbullar och stekte stuvning. Men alla var nöjda och då är jag det också! :) Självaste julafton spenderades uppe hos min mamma, där jag nästan helt slapp laga mat. Vi stannade i fyra mysiga dagar, vilket jag har svärfar att tacka för. Hade inte han bott här hos oss med våra katter så hade vi inte kunnat åka. På tal om katterna så är jag måttligt road inför nyår. Förra nyåret bodde vi en bra bit ifrån stället där dom flesta raketerna sköts, men i år är det värre. Vi har en stor fotbollsplan nära, med bara ett hus emellan och det har skjutits raketer och smällare där hela veckan. Redan nu märker jag oro hos katterna så det kommer inte bli kul på tisdag! :( Inte har vi någonstans att åka där det är bättre heller.... tur att vi ska vara hemma!
 
För att blicka tillbaka på den där jobbiga perioden jag skrev om längre upp så kan jag säga att jag har varit helt slut. Bäckensmärtorna (foglossningen) som jag tvingas dras med, hand i hand med ryggont och trötthet har fått mig totalt lamslagen. Jag har ärligt talat inte gjort många knop sen i höstas! :( Att inte kunna jobba, träffa människor eller ens städa vårat hem får en att känna sig fullständigt värdelös och man tappar tillslut lusten och orken för allt och man blir sittande. Iallafall tills det dyker upp såna där sällsynta dagar som får en att ta tag i precis allt - kontakt med familj och vänner, städning, tvätten, maten, disken. You name it! Dagar som idag, alltså. Imorgon kommer jag som sagt inte kunna röra mig!
 
 

En dum idé.

Denna fredag började med ett återbesök hos sjukgymnasten. Jag fick med mig glidmattan och kryckorna tillbaks hem, för att sedan lämna tillbaka dom 18/3 2014. Jag får alltså ha kvar dom under hela graviditeten, vilket känns jättebra. Glidmattan har varit guld värd då den verkligen har underlättat vändningar i sängen, som började bli riktigt tunga. Man är ju inte så liten längre! ;-) Jag måste få tillägga att sjukgymnasten är så otroligt jäkla bra och trevlig! Det känns bra att gå till henne och hon bryr sig om en, vilket är sällsynt här uppe.

Efter besöket hos sg åkte vi och handlade lite. Äntligen har jag fått hem färg så vi kan börja måla om hall och sovrum!!! :-D Nu ska här bli fint! Jag har även plockat fram adventsljusstaken så på söndag blir det julpyssel med mannen i mitt liv. När vi väl kommit hem så försökte jag verkligen att fortsätta hålla igång, det kändes ju bra. Jag ångrade att jag inte följde med Daniel när han åkte till jobbet, hade så gärna lullat runt på Ikea för att sedan vara på hans jobb tills han slutade, men det var nog en himla tur att jag stannade hemma. Innan jag förstod att jag borde vila gav jag mig ut på en promenad, vilket jag fick ångra djupt och tusen gånger om. När jag väl lyckats ta mig hem var jag fast på hallgolvet pga smärta. Jag var helt utpumpad, men lyckades ändå ta mig till soffan där jag somnade... -.- Jag vet att jag måste vila, men jag tycker ändå inte om att sova mitt på dagen.

Nu ska jag iallafall lägga mig i ett bad så att ryggen kanske kan få chansen att mjukna till lite! :-) Imorgon bär det av in mot Gamla Stan med Daniel för att strosa runt lite och sen försöka hitta någon mysig restaurang att stanna hela kvällen på! :-)

Ha en fin helg, mina vänner! ♥

Vecka 28.


Julbaket fortsätter.

Nu har jag varit sådär dålig på att uppdatera igen. Enda anledningen är väl att jag helt enkelt varit på tok för trött och därför spenderat min senaste dagar i soffan - och vem vill läsa om det? Vad skulle jag ens skriva om mitt soffhäng och min onda rygg?! Igår var jag iallafall något bättre (eller så gav jag mig bara sjutton på att jag hade lite mer energi än vanligt). Egentligen är det ju inte energi, det är bara något påhitt för att jag är så galet rastlös. Jag klättrar näst intill på väggarna här hemma! Det är jätteskönt att ha blivit sjukskriven eftersom jag inte för nåt i världen skulle klara av att arbeta, men det är tråkigt!

Hur som helst så satte jag igång och bakade igår. Det som skulle bli en lingon- och yoghurtlimpa till Daniel resulterade i en limpa, ett gäng chokladbiskvier och en hel hög med lussekatter. Och en fruktansvärt trött Emelie! Dom två sistnämnda har jag aldrig gjort från scratch förut, så det var en utmaning. Biskvierna ska doppas i choklad i eftermiddag så dom kan följa med ner till båten imorgon. Vi ska ner och bygga båthus. Eller rättare sagt, Daniel och Robert ska bygga båthus och jag ska sitta och titta på med lussekatter och biskvier! ;-)

Nu ska jag fortsätta min jakt på väggfärg och penslar! :-) Nu ska här målas!!!


Kryckor och gravidbälten.

Ja, det blev domen idag. Vi var ju hos sjukgymnasten (alldeles för tidigt) imorse och jag fick med mig två gravidbälten, kryckor, en glidmatta och några pinsamma övningar. Bältena och mattan ska jag tydligen använda fram tills på fredag för att känna efter om det är något som hjälper mot mina bäckensmärtor. På fredag ska vi på återbesök och uppföljning - hejdå pengar! Nej, men förhoppningsvis hjälper väl något av allt det här. Kryckorna kommer jag behålla för jag är trött på att behöva hänga på Daniel så fort vi går utanför dörren!

Nu ska jag värma på lite mat och planera veckans inköp!

Jag kunde inte låta bli...

Egentligen är det väl lite för tidigt att börja med julgodiset redan nu (dessutom kommer ju ingenting finnas kvar till jul), men vad tusan gör det om hundra år!? ;-) I eftermiddags gjorde jag vanilj- och marshmallowsfudge, chokladkola och gammal hederlig knäck. Absolut inte det vackraste jag gjort, men så gott!!!


Underbara tidsfördriv!

Igår var en sån där dag då jag knappt kunde sitta still. Det kröp i benen och jag var uppe på väggarna ett par gånger... nästan iallafall! Vi var hos läkaren vid halv 12, vilken inte gav.. någonting alls faktiskt. Min barnmorska gav mig en tid för att jag skulle få förlängd sjukskrivning, men enligt läkaren ska vi vänta tills min nuvarande sjukskrivning inte längre gäller. Detta för att inte påverka försäkringskassans beslut genom att göra dom fundersamma på varför jag får förlängd sjukskrivning redan nu. Imorgon väntar ett besök hos sjukgymnasten på Team Aktiv och läkaren gissade på att det kan bli aktuellt med kryckor för min del.. "wohoo"! :/
 
Hur som helst så gav jag mig på att baka för att ha något att fördriva tiden med. Resultatet blev saffransbullar, kanelbullar och yoghurtbröd och det såg ut såhär...
 
 

90 dagar kvar!

 

Fel tid, men fint besök.

Imorse var jag nog tröttare än någonsin. Jag kunde knappt öppna ögonen! Men det var bara att kliva upp och se glad ut. Klockan 10 skulle vi ju infinna oss hos mvc-läkaren Johannes. Trodde vi! När jag väl kommer dit (efter att ha tittat en extra gång på lappen med tid och datum för besöket som barnmorskan gav mig sist) så visar det sig att denna Johannes inte ens är på plats på måndagar, han är bara där på tisdagar. Att jag skulle vara där 18/11 var alltså fel och efter att ha kollat upp tiden i datasystemet kunde vi konstatera att jag ska träffa läkaren klockan 11.20 imorgon, inte 10.00 idag. Så det var bara att åka hem igen...

Dagen fortsatte iallafall bättre. Bettan kom hit med present och kramar i utbyte mot kaffe och prat! ;-) Dom gör mycket, dom här besöken. Speciellt för mig som ofta känner mig ensam i stora staden Stockholm...

Tack fina Bettan! ♥

Förbannade foglossning!

 
Det här med smärtsam foglossning var ju inte det bästa som har hänt mig, kan jag säga. Ni som själva varit med om det vet vad jag menar. Som tur är ska jag till sjukgymnasten nästa vecka. Nu sitter jag och letar efter ett gravidbälte, men jag vet inte om jag vågar köpa ett eftersom jag antagligen kommer få låna ett av mvc/sjukgymnasten och det skulle nog kännas bäst att kunna prova det ett tag innan jag köper det, vilket jag tror att man får göra med det man får av dom!?

Hur som helst så har det varit en sjukt tuff helg redan nu. Igår åkte ju Daniel ut med Jesper och hans husvagn, men innan dess åkte vi till Coop för att handla lite. Något jag fick ångra, djupt! Smärtan i rygg, bäcken och ben gjorde att jag bokstavligen hängde på Daniel nästan hela vägen genom affären. Grät som ett barn när jag väl kom ut i bilen. Folk här uppe har ju inte alls samma medlidande för andra som dom har i andra svenska städer så man blev ju utstirrad x antal gånger så inte nog med att man hade förbannat ont, man skulle skämmas över allas blickar också. Usch!

Idag har det dock varit lite bättre. Denise, Daniels syster, var här på en fika, vilket gav mig otroligt mycket energi. Det är tufft att hela tiden känna sig ensam och bortglömd! Jag önskar så att jag hade en fet plånbok, orken och ett körkort. Då hade jag kunnat åka till mina vänner, men nu är jag mer eller mindre fast här. Förhoppningsvis blir det snart bättre på den fronten...


Jag & våran Milou förra sommaren ♥

En flodhäst till fru!

Återigen sov vi alldeles för länge, men jag antar att det är okej med tanke på att Daniel i princip aldrig är hemma innan midnatt och jag då gärna varvar ner tillsammans med honom framför en film (en film som alltid tar alldeles för lång tid att välja). Jag har alltså vänt på dygnet ihop med Daniel. Enda nackdelen med det är ju egentligen att vi får mindre vaken tid tillsammans på dagarna, men så är det ibland! :-)

Han kom hem tidigare igår eftersom att flodhästen till fru (läs: jag) inte kunde komma upp ur badkaret (ja, det är helt okej att skratta). Ryggen hade låst sig fullständigt och jag kände mig sådär lagom patetisk och liten när han kom hem två timmar tidigare för att lyfta upp mig ur badkaret. Alltså, va!? Hahaha! Hur som helst så hade han mysiga nyheter med sig hem. Hans chef hade ringt och sagt åt honom att prata ihop sig med mig och välja valfri restaurang. Företaget står för notan! Dom tyckte att han gjort så mycket för företaget så dom ville ge oss det! :-) Och han har verkligen kämpat och slitit så det känns jättebra att han får cred och uppskattning för det!

Angående ryggen så har jag ju fortfarande ont, såklart. Det har däremot varit mycket bättre idag än igår, så jag har faktiskt vågat mig ut på en kort, väldigt kort promenad. Nu sitter jag och väntar på att kycklingfilén ska marineras färdigt så jag kan laga lite mat. Känner ett hemskt sug efter sushi idag, men det får vänta tills lönen kommer! :-)

Vecka 27!

Ja, tro det eller ej, men idag har vi nått fram till vecka 27! Vad fort tiden går ändå...
Det har i det stora hela varit en riktigt tuff och jobbig dag som inleddes med en näst intill sömnlös natt. Jag har sovit riktigt dåligt och imorse kunde jag inte ens ta mig upp själv. Detta pga smärtan! Ryggen och allt runt bäcken värker så jag har lust att skrika. Dumt nog så gör det som minst ont när jag sitter, så jag får väl helt enkelt börja sova sittandes! ;-) Min stackars man har fått stå ut med mycket idag, med andra ord. Inte nog med att han fick dra upp mig ur sängen, jag har varit en riktig pina över lag. Men han är en ängel och jag vet inte vad jag hade gjort utan honom, min bättre hälft! ♥

Jag lyckades faktiskt ta mig ner till bilen och följa med till Coop tidigare idag, men bara till Coop. Inte IN på Coop. Jag satt kvar i bilen. Tragiskt nog är det allt jag orkar med på en dag just nu, men det var ändå skönt att komma ut och få lite (väldigt lite) luft!

Såhär ser vi ut idag, första dagen i vecka 27! ♥

Pynta, pyssla, baka, måla.

Jag vill baka, julpynta, pyssla, inreda, måla om (etc etc)... det är så mycket jag vill, men smärtan gör att jag inte klarar av det. Jag skulle ju inte ens klara av att gå till affären för att köpa mjöl... nu bakade jag förvisso en hel del igår, men jag var totalt slut efteråt! Att gå hemma med massor av energi, som försvinner så fort man anstränger sig minsta lilla, det är tufft. Och att säga att jag är rastlös var och varannan dag är en underdrift!

Nu försöker jag tänka på annat så jag surfar runt på tårtdecor och lykka (jag vill ha allt)! Det görs med min ständiga följeslagare Texas i knät... han ligger bara där, och stirrar på mig med sina gigantiska ögon. Jag vet inte om han trivs med det han ser eller om han försöker psyka ut mig totalt. Nåt är det!


2013-11-11.

Vi har, som jag skrivit tidigare, haft en jättemysig helg! Victor har varit här med sin kompis och Daniel har varit ledig. Jag har däremot väldigt ont fortfarande, vilket jag visserligen vet att jag kommer få ha resten av graviditeten. Så det är väl bara att vänja sig, antar jag!

Innan Daniel for till jobbet idag så satte han upp första tavlan i lägenheten! ;-) Haha! Egentligen har det handlat om beslutsångest, vi har inte vetat var vi ska ha allt, men nu så. Nu är vi på gång och har kommit överrens om att måla om i sovrummet när lönen kommer. Vitt vitt vitt! I nuläget sitter det ju en ful, grå tapet med konstigt mönster där inne så jag är överlycklig! :-D

Idag var det ju tydligen chokladens dag (finns det något som inte firas numera!?). Jag som älskar choklad föll ju såklart för denna nya trend och bakade ett gäng kladdkaksmuffins, och nej dom är faktiskt inte slut än! ;-) Jag måste säga att sötsuget har blivit "bättre" sen jag blev gravid. Jag blir precis lika sugen nu som jag blev förut, men nu för tiden så räcker det med ett par bitar för att suget ska försvinna. Märkligt ändå...

Nu ska jag bädda rent i sängen och sen bädda ner mig själv i soffan tills mannen kommer hem. Imorgon väntar tvättstugen (wohoo) - jag är faktiskt glad över det då vi inte lyckats få tag i en tvättid på över en vecka, även om jag är rädd att jag inte kommer orka tvätta allt. Som tur är har jag Daniel till hjälp i en dryg timme, och det är ju alltid något!

Sov gott, mina vänner! ♥


Nere på tvåsiffrigt!

Idag är det bara 99 dagar kvar till beräknad förlossningsdag! :-)

Jag tror att Zorro börjar lessna på mina magbilder... ;-)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus